Privacy verklaring

Het verzamelen van uw Persoonsgegevens

Stichting Geestelijk-Wetenschappelijk Genootschap "De Eeuw van Christus" (kortweg: de stichting) verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres, naam, thuis- en afleveradres of telefoonnummer.
Er is ook informatie over uw computer die automatisch wordt verzameld door de stichting. Deze informatie kan bevatten: uw IP adres, browser type, domeinnamen en toegangstijd. Deze informatie wordt gebruikt door de stichting om de service optimaal te kunnen uitvoeren, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de website.

Gebruik Persoonsgegevens

De stichting verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de stichting Website te beheren en om de door u gevraagde bestellingen te leveren. De stichting gebruikt ook uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van andere producten of services die beschikbaar zijn door de stichting. De stichting doet dit door middel van haar e-nieuwsbrief. Bij elke toezending van de e-nieuwsbrief kunt u zich afmelden zodat daarna geen nieuwsbrieven meer naar u verstuurd worden.

De stichting verkoopt, noch verhuurt noch least klantenlijsten aan derden. De stichting mag gegevens delen met vertrouwde partners om u e-mail of post te sturen, om te voorzien in klantenondersteuning, of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan de stichting, en ze zijn verplicht tot geheimhouding van uw informatie.

De stichting houdt bij welke pagina’s onze klanten bezoeken in de stichting website, om te bepalen welke services het meest populair zijn. Deze data worden gebruikt voor afgestemde tevredenheid naar klanten wier gedrag aangeeft dat ze geïnteresseerd zijn in een specifiek gebied.

De stichting zal uw persoonsgegevens openbaren, zonder mededeling, behalve wanneer dit wettelijk vereist is of wij in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke handeling nodig is om: (a) te voldoen aan een uitvoeringsdecreet of aan een juridisch proces dat wordt gevoerd op de stichting of de site; (b) om de rechten of eigendom van de stichting te beschermen en verdedigen; en, (c) te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de stichting, of het publiek te beschermen.

Veiligheid van uw Persoonsgegevens

De stichting stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. De stichting stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computer servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring.